– Efter en lang uge havde jeg endnu ikke nået at fange mig en gedde efter premieren, fortæller Nick Yndal. – Jeg stod derfor tidligt op søndag morgen for at forbedre mit grej til dagens Gedde Cup, som blev arrangeret af Fiskeklub København.

– Vi mødtes kl. 09.00 ved Sankt Jørgens sø til indskrivning, og derefter fandt vi vores pladser rundt langs søen. Min bror og jeg fandt et spot nede i bunden af søen ved Planetariet. Da kirkeklokkerne ringede, og klokken slog 10, gik konkurrencen i gang, og fiskeriet begyndte. Efter en lille times tid kunne jeg dog hurtigt erfare, at det var en svær dag.

– Da der stod rigtig mange mennesker nede i den ende, hvor vi havde valgt at fiske i, lagde jeg en ny plan. Jeg så, at der var stort set var tomt for fiskere på højre side af søen, da der er en del bevoksning af siv og træer, hvilket gør det svært at komme til at kaste ordenligt. Efter noget tids fiskeri, fandt jeg et lovende spot og jeg begyndte at affiske det med min Savage Gear Freestyler v2 Dirty Roach, Efter et meget langt spin stop på 3-4 meter dybt vand, mærkede jeg kontakten til fisken, og den var god. Hurtig som min lille bror Tjalfe nu er, fik han fat i nettet, smed skoene og rullede buksebenene op for at gå igennem sivene og være klar til at lande fisken.

– Første gang han forsøgte, hoppede den op af nettet, og vi kunne tydeligt se, at det var en af de større fisk. Vores hjerter sad oppe i halsen, og efter et hektisk halvt til helt minut lykkes det endelig, og med ro i sindet kunne jeg stolt sætte en ny PR. Fisken vejede 7,45 kg og målte 95 cm. Gedden blev også blev dagens største fisk, og jeg kunne glad modtage præmien og førstepladsen i dette års Gedde Cup 2023.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This