– Jeg havde lige et par timer til formiddag, så jeg skyndte mig at pakke og køre ud til mit geddespot, fortæller Nick Holm Sibbert. – Ude ved søen fandt jeg en god plads, hvor jeg kunne stå i sivene. Her startede jeg så med at smide en Westin Swim i farven drag Queen ud langs med sivene, og i det tredje kast sagde det bare smask: For enden sad den flotte, store fede vintergedde, som du ser ovenfor. Fisken kom hurtigt op i et gællegreb. Så blev den afkroget samt vejet, og jeg fik taget et hurtigt billede, hvorefter den svømmede fint videre. I alt blev det til fem fisk med to rigtig flotte og tre af de mindre. Söder Sportfiskes custom farver på Swim ville de altså bare rigtig gerne have.

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This