– Jeg lå i min seng og nød varmen under dynen, men pludselig skrev min gode kammerat, om ikke jeg ville med et par timer på sundet, og det var jeg selvfølgelig klar på! – Sådan lyder det fra Axel Bjørn Pedersen:

– Vi kørte afsted ved 12-tiden, og da vi havde gjort båden klar, var klokken blevet omkring 13. Det var fantastiske forhold til at tilbringe sin søndag på vandet. Der var næsten helt vindstille, og luften var varm i forhold til den sidste uges ekstreme kulde. 

Allerede i første kast fik min makker fisk. Herefter lå vi bare og drev rundt på samme rev. Fiskeriet stak helt af, og torskene var helt vilde med den nye CreCraw fra Westin, som jeg havde monteret på et 25 grams jighoved. Det gav også god mening, da næsten alle fisk gylpede krabber op. Vi fangede i alt 29 fisk på tre timers fiskeri, og jeg var så heldig at slå min PR i torsk med en rogntyk dame på 4 kg. Den valgte at tage jiggen lige nede foran båden, og den gav min 10 fods stang med kastevægt fra 7-30 gram kamp til stregen!

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This