– Jeg var lige taget ud en time før klubaften med Fiskeklub København, fortæller Lukas Andoh. – Planen var at mødes med en ven tæt ved Den Sorte Diamant. Lige på andet kast mærkede jeg et tungt hug og satte krogen. Jeg kunne mærke den var tung, og jeg troede faktisk i starten, at den var fejlkroget, siden den var så tung og trak godt med udløb. Men lidt tid efter kom den op til overfladen, og jeg kunne se, at det var en stor fisk. Jeg gav stangen til min ven, og så gik jeg ned ad stigen for at lande den. Da jeg tog den op på land, kunne jeg allerede se, at det var en ny PR. Den var 62 centimeter, og vi gættede på at den vejede mellem tre og fire kilo. Det er dejligt at se, at der stadig er torsk med god størrelse i Øresund. Fisken, der blev genudsat forsigtigt, blev fanget på Gotlandspilen.

Få inspiration til dit fiskeri i havnen i denne fede video med Valdemar Floutrup og hans venner på Fisk & Fris Youtube.

Læs mere om Fiskeklub København her.

 

Tohatsu

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This