– Turen gik forleden til Bryrup Put and Take i Jylland, og det er mit første besøg der, efter at de har fået nye ejere, fortæller Rasmus Wølck. – Søen svigter mig normalt aldrig, men nogle gange skal man bare lede efter fisken og prøve lidt forskelligt med agn.

– Jeg startede ud med mikroblinket Fidusen, hvor jeg fandt en portion ørreder, der dog desværre stod af under fighten, da de var meget forsigtige. Når de hugger på den måde, er de tit kroget yderligt, så de nemt smutter af under fighten. Lidt efter, at disse ørreder have prøvet kræfter med Fidusen, valgte jeg at gå ned i den fjerneste ende af søen, hvor der er lidt dybere.

– Her satte jeg en Bulldog Mini i 4 gram på i farven ”Klovn”. Her skulle der ikke gå mange kast, før et tungt hug faldt og en kanon stærk regnbueørred havde taget blinket. Fisken fightede kanon med flere udløb og spring, så der var masser af sjov på min Westin W2 spin 7’1 med 3-15 grams kastevægt. Jeg trak dog til sidst det længste strå, og kunne snart nette en smuk regnbueørred på 3,4 kg.

Et godt tip til fiskeriet i det tidlige forår er, at ørrederne godt kan li´ at opholde sig i vindsiden, hvor de tit står dybt, slutter han. Du kan læse meget mere om put and take fiskeri i artikelarkivet på fiskogfri.dk her.

Få tips til spinnnefiskeriet i putten i flere gode videoer på Fisk & Fris Youtube her.

 

Friluftsland

 

 

Rasmus Wølck med sin flotte regnbue fra Bryrup Put and Take.

Westins Bulldog er perfekt, når ørrederne skal opsøges på lidt dybere vand.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This