– Forleden var jeg med i Jægeren og Lystefiskerens Kystcup, hvor jeg startede i Limfjorden om fredagen, men der var ikke nogen havørred at komme efter den dag, fortæller Niels Aaen. – Så tog jeg ned i Mariager Fjord lørdag morgen, og jeg havde fisket i maksimalt halvanden time, før den flotte havørred, som du ser på fotoet, huggede på min 15 grams Fladbukken i sølv. Den gav en super god fight på UL-stangen. Havørreden var 61 cm lang og vejede 2.4 kg, slutter han. Fisken deltager i Kinetic Fiskecup 2023.

Har du selv fanget en god fisk, så tøv ikke med at kontakte redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

Du kan læse meget mere om kystfiskeri efter havørred i artikelarkivet på fiskogfri.dk her – eller få det fulde overblik i bogen ”Havørred – Refleksioner på kysten”, som du kan købe her (REKLAME).

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This