– Så kom den store dag, jeg havde glædet mig til som et lille barn til juleaften, fortæller Csongor Balog. – Klokken 06:20 begyndte jeg fiskeriet i Storåen med min gode ven Daniel, og allerede 25 minutter efter kom det hug på ormen, som jeg havde glædet mig til. Efter cirka15 minutters fight, blev min drømmelaks nettet af en af de hjælpsomme medfiskere, som skal have et stort tak for hjælpen.

– Det var en skønhed af en laks på 11,8kg og 106cm. Glæden var kæmpestor, og laksefeberen meldte sig for alvor! Det var en helt ufattelig start på min laksesæson, men mon ikke at det bliver kompenseret for med en del nulture senere på sæsonen… Jeg ønsker alle mine medfiskere rigtig meget knæk og bræk, slutter han.

Har du selv været ude at nyde laksefiskeriet, så husk at sende os din beretning og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This