– I jagten på forårslaksen havde jeg aftalt med min gode ven Niels Borg at mødes ved Nr. Vossborg, hvor han ville have rundstykker med. Sådan lyder det fra John Dyrhave. – Efter en frisk gåtur langs Storåen kunne vi nyde dem ved åen. Vi aftalte at fiske hver vores stykker,  tage 2 nye stræk og så fremdeles – så vi ikke fiskede det samme vand, men kom over noget mere vand hurtigere.

– Allerede i andet skift havde jeg fast fisk, som huggede 1/3 ude i åen – lige som spinneren svinger. Jubiii – så er jeg i gang. Laksen opfører sig egentlig pænt. Den ruller et par gange, men går ikke så langt, og Niels kommer for at hjælpe med netningen. Laksen er tæt på 2 – 3 gange, og jeg siger til Niels, at næste gang så er den vist klar, men da den fornemmer nettet tager den et vildt udløb opstrøms mod modsatte bred på 30 – 40 meter. Jeg får den kæmpet tilbage, og da Niels får den i nettet, slipper spinneren sit tag og farer direkte op og rammer Niels lige på næseryggen, hvorved han falder om med blodet fossende ud fra en flænge på næsen. Jo det er hårdt at være laksefisker. Tak til Niels for perfekt netning. Det er en dejlig laks på 89cm og 7,2kg, som nu ligger og stråler i græsset. Laksen blev fanget på min egen hjemmelavede JD Condom spinner i fluo rød.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This