– Endnu engang leverede Storåen super godt fiskeri til mig og min far Jesper, fortæller Daniel Pedersen. – Meningen var egentlig, at vi skulle have fisket hele dagen, Men dynen var åbenbart for tung. Så omkring klokken 15 ankom vi til åen. Der var fuldstændig vindstille med drivende skyer, så det tegnede godt! Vi mødte en fisker, der havde snakket med en fluefisker. Han havde fået to laks på sin vej nedover, så troen på fisk var høj.

– I gang med at fiske kom vi, og efter 40 minutters fiskeri huggede en blank havørred på omkring 55 cm, som fik sin frihed med det samme. Længere nede havde min far måske en kontakt til en laks, men den ville ikke rigtig mere. Efter 20 minutter kom jeg så til spottet, og i første last huggede laksen tungt på ormen midt i åen, hvorefter en super god fight begyndte.

– Laksen var super frisk og fri af vandet tre gange. Efter sikker landing af min far kunne vi nyde synet af 85 cm stålblank laks med langhalede lus, så friske fisk er der kommet. Alt i alt endnu en super god dag ved storåen.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This