Indtil videre er der fanget 298 laks i Storåen siden premieren, hvoraf 120 er blevet genudsat. En af dem svømmede retur til åen i går:

– Forleden var jeg igen ved Storåen sammen med min søn, hvor vi havde en dejlig morgenstund ved åen. De første timer mærkede vi ikke noget, selvom vejret var godt med pletvist overskyet samt sol og vind, men så pludselig fik jeg hug tre meter fra kanten, og hurtig måtte jeg ringe til søn for hjælp til landingen. Efter 5-6 minutters tid frem og tilbage, landede min søn den sikkert, hvorefter den 90 cm lange og flotte blank laks fik sin frihed igen. Laksen huggede på en KarlK gennemløbsspinner, slutter han.

Husk at du i vores artikelarkiv kan finde en masse spændende artikler om åfiskeri efter blandt andet laks.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This