Det er ikke så få laks, der igennem tiden er indvejet og fotograferet ved det ikonisk skilt fra Langaa Camping, der ligger lige ned til et af de bedste laksestræk på Gudenåen. Og her den anden dag skete det så igen: Der blev atter taget billeder af en stolt fanger langs den hvide væg med skiltet, som vi alle kender så godt fra utallige fiskeblade gennem tiden:

Denne gang var det Helmut Dube, der efter mange 0-ture i foråret fik en smuk laks under rejefiskeri. – Der gik to mand før mig over den plads, hvor laksen til sidst huggede. Imens fiskede jeg på en anden plads, men da jeg kom tilbage, tænkte jeg, at nu ville jeg lige prøve en gang mere. Og det skulle vise sig at være en god beslutning: Efter blot fem kast kunne jeg mærke et lille nap, og så var der ellers solidt flex på klingen. Det viste sig efter en god fight at være en stærk laks med friske havlus på 8,8 kg, der havde hugget.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This