– Jeg havde tidligt fri fra arbejdet, og det skulle udnyttes på et spot, hvor jeg havde bonanzafiskeri et par dage tidligere på ugen, sigher Ahmet Cakaloglu. – Her havde jeg nemlig fået syv fisk, hvor de største var en på 58 centimeter og to på 56 centimeter. Jeg var nede ved vandet klokken 15.

– En halv time senere skete der endelig noget. Jeg lavede et langt kast imod højre, og efter jeg havde hjulet lidt, kunne jeg mærke, at blinket begyndte at bevæge sig lidt anderledes. Den første tanke jeg fik var, at der måtte have været en følger efter blinket, så jeg begyndte straks at speede op på min indspinning – og slam så kom hugget kontant. Det blev ikke til den vildeste fight, men det var en fin overspringer på 62 centimeter, som blev landet sikkert. Derefter skete der ikke mere, slutter han.

Har du fanget en flot fisk her i weekenden, så tøv ikke med at sende os en lille historie og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. Billedet må meget gerne være vandret.

 

Forshaga Sportsfiske Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This