Havneområderne i København kan byde på nogle rigtig flotte havørreder, hvis man er på rette tid og sted:

– Jeg var på vej hjem fra arbejde, da jeg ringede til en af min fiskekammerater, som var ud at fiske i nærheden af København, fortæller Jarun Buppha. – Der er fisk, her hvor jeg er lige nu, sagde han, så jeg besluttede mig for at tage ud til ham og være med, hvor det skete.

– Det skulle vise sig at være en god beslutning for efter fem kast fik jeg en havørred på 67 centimeter og 3,5 kg, der leverede en virkelig god kamp. Havørreden, som tog blinket Skruen på 20 gram var ny PR for mig, slutter han.

Der er netop sat 20.000 havørreder ud ved København: Tjek denne video på Fisk & Fris Youtube. Her kan du også selv se, hvordan du kan støtte havørredudsætningerne ved København.

 

Boatshow 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This