– På trods af en vejrmelding, der viste 14 meter i sekundet, så måtte jeg bare ud, fortæller Jimmi Frederiksen. – For mit vedkommende er der stort set kun mulighed for fiskeri om torsdagen, da arbejde og familie skal prioriteres resten af ugen. Jeg havde min nyindkøbte spinnestang med, og jeg havde faktisk slet ikke fået fisk på denne Derfor var det bare fantastisk, da denne fisk huggede, og at den så var i en fin størrelse – ja det var jo bare endnu mere perfekt. En venlig mand, der var ude at gå, var så flink at hjælpe mig med et par hurtige billeder. Fisken blev hverken vejet eller målt, da jeg gerne ville have den hurtigt ud igen. Vi skød den til omkring 2,5 kg og nok omkring de 60 cm. I stedet håber jeg på en blank i samme størrelse – eller større – næste gang jeg skal ud.

Har du selv været ude på kysten for at fiske efter havørred, så drop os en historie og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Kystblink Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This