– Vi startede dagen ud med at fiske i 30 minutter uden nogen tegn på liv, fortæller Emil Nørby Pedersen. – Da vi havde fisket i 20 minutter mere, valgte vi at tage en pause, hvor jeg skiftede til en 23 g Sandeel, lige før vi kom ud på en spids, der så meget giftig ud. Da vi nåede helt ud, fik min ven en fin havørred på cirka 50 cm.

– Lige efter vi fik landet hans fisk, valgte jeg at tage et kast langt ud for at prøve at ramme stimen. Helt ude, lige efter jeg lavede et spinstop, fik jeg et kæmpe hug, hvor jeg kunne mærke, at det var en stor fisk. Efter en fight på tre minutter fik vi den i nettet og målte den til 59 cm, slutter han.

Har du selv fanget en god fisk, så skriv meget gerne 10-15 linjer til jb@fiskogfri.dk eller sms 30 70 02 36 – og vedhæftet et par fotos, der optimalt set er vandrette.

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This