Rasmus Jensen fra Hvidovre har efterhånden temmelig mange flotte kystørreder på samvittigheden – og han fisker altid med flue. Her den anden dag var han ude på en fyraftenstur med sin kollega, og det gik slet ikke så ringe endda:

– Vi ankom til pladsen på den åbne kyst, da klokken var 17.30, så det var allerede godt mørkt. Sådan fisker jeg tit, og det giver godt med fisk. Vi startede med at tænde et bål og sidde og hygge lidt på stranden. Månen stod op klokken 19, og da det klarede op klokken 20, begyndte havørrederne at vise sig overalt derude. Jeg fik hurtigt tre hug på min ”hemmelige flue” – og landede de to af dem. Den største på cirka tre kilo kan du se på fotoet ovenfor. Min kammerat Søren fik desværre ingen fisk den aften.

Jeg har ret god erfaring med at fiske på en fuldt synlig aftagende måne, som vi gjorde her, så jeg glæder mig til at komme ud igen, slutter han.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This