– I lørdags kaldte fjorden igen på mig, fortæller Anne Lindegaard. – Høj sol, knapt så meget vind, stigende vand – bragte mig i weekenden fiskelykken og en ny PR-fisk. Det startede ud med en hornfisk i første hug, og mange flere derefter. Jeg nåede straks at tænke ”pokkers” over, at de “drillepinde” nu også var nået til mit favoritspot, og jeg begyndte hurtigt at miste troen på et bedre hug. Men bedst som jeg mærkede alle de små hornfiske-napperier, kom der pludseligt et meget serst ”gonk” i den anden ende, og jeg var ikke et sekund i tvivl om, at dette var et af de bedre.

– Efter en god, nervepirrende og adrenalinfremkaldende fight, får jeg, efter noget der føles som 20 minutter, men formentlig noget kortere, landet denne flotte PR-fisk. Benene tog nu for alvor fart, og begyndte at skælve under mig. Jeg kunne nærmest ingenting styre ved synet af denne flotte havørred. Jeg måtte en tur på land bagefter, for lige at komme til hægterne oven på denne oplevelse. Igen slog fjorden og mit favoritspot til, og denne drømmefisk blev taget på en 13 grams blue silver Seeker. I ren fiskeglæde og lykkerus var jeg ikke til at skyde igennem resten af weekenden ovenpå sådan en fantastisk lørdag, slutter hun.

Vil du have spinnetips til forårsfiskeriet i fjorden efter havørred, så se vores film med Kim Christoffersen på Fisk & Fris Youtube her.

 

Grejxperten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This