– Efter en lang uge med masser af arbejde, blev der brug for en lille tur på kysten, for at se om der var liv derude, fortæller Klaus Jepsen. – Søndagen startede ud med et fluekastekursus, og som dagen skred fremad, steg fiskefeberen. En kammerat ringede og spurgte til status, hvorefter vi aftalte, hvilken fiskeplads vi skulle mødes på.

– Ved ankomsten gik det afsted derudaf, imens der blev fisket henover pladsen. Pludselig fik makkeren en fisk omkring målet, og kort tid efter viste der sig nogle skæve bølger i overfladen, som jeg kastede til. Jeg satte hastigheden op, da min Brenda med kuglekædeøjne nærmede sig, hvor jeg havde set fisk. Pludselig huggede fisken, og derfra tog fanden ved stangen. Kampen var sat mellem havørred of lystfisker. Fighten fik sin ende lidt tid efter, da den efter flere netningsforsøg til sidst var helt flad. I nettet lå en flot, blank og tyk overspringer på 55cm, som måtte lade sit liv til middagsbordet. Fisken varmede dejligt i det ellers kølige forårsvejr, slutter Klaus.

Har du selv været ude at fiske, så send os din beretning og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon.

Og til dig, der fisker på kysten: Husk, at vi netop har startet den store Westin Kyst Cup 2021, hvor du kan vinde fede præmier ved at sende din fangst ind. Knæk og bræk derude.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

En super flot havørred til Klaus Jepsen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This