– Jeg havde aftalt med en fiskemakker, at vi skulle til Munkbro Fiskesø, men desværre meldte han afbud, fortæller Henrik Jul. Så på trods af vejret, måtte jeg afsted på min scooter.

– Jeg fiskede med en Tasty gennemløber på 3,6 gram fra Fishnote, og startede med at fange to regnbuer på hhv en gul/blå og en grøn/pink version af blinket. Begge fisk var lige omkring de 3 kg.

– Det var en lidt svær dag, så lidt før min tid udløb, skiftede jeg til den hvid/røde albino udgave, og dette blink kunne en smuk guldørredhan ikke stå for. Den gav en herlig fight på UL-udstyret til trods for, at den kun vejede omkring de 3 kg. Så selvom vejret ikke lige frem var til T-Shirt og shorts, så blev det en dejlig dag alligevel, hvor der blev hygget godt rundt om søen. Til slut blev jeg endda inviteret på kaffe og rundstykker af nogle flinke medfiskere, og så kan man vist ikke forlange mere. Fotoet blev taget af Carsten Juhl

Har du selv været i putten så send os din historie til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Harald Nyborg

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This