– Vi startede dagen ud med at kastefiske efter gedder, hvilket kun gav en enkelt lillebitte fisk, så vi valgte at sejle til et andet spot og prøve efter aborrerne i stedet, fortæller Valdemar Floutrup, der var ude forleden. – Mens vi sejlede stille og roligt afsted og ledte efter fiskene, kastede jeg min lille 9 centimeters Kinetic Playmate ud bagved båden, og kort tid efter mærkede jeg et ordentligt hug. Jeg satte krogen, og det stod hurtigt klart for mig, at det ikke var en aborre. Efter en hård fight på min ultra lette Defeaterstang kom en fin, og meget tyk gedde op. Efter et par hurtige billeder fik denne smukke fisk selvfølgelig friheden igen. Vi fik yderligere en gedde mere. Så alt i alt en godkendt dag på Furesøen, slutter han.

Hvis du vil vide mere om spinnefiskeri efter gedder, så tjek denne video på Fisk & Fris Youtube kanal, hvor du kan abonnere gratis.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This