– Min kammerat Simon Eriksen og havde et par ture efter gedder til Gudenåen i anledning af premieren, fortæller Thomas Bjørg Andersen. – Det var noget overraskende vanskeligt fiskeri – trods gode forhold, og i løbet af den første dag lykkedes det os kun at fange 6 mindre fisk. Efter at have været igennem hele flueæsken, besluttede vi os den sidste aften for at tage en allersidste tur ned til åen, hvor vi sadlede om fra flue til spin. Dette gav heldigvis pote og min kammerat fik i første kast en fin gedde på omkring 90cm.

– Jeg var heldig at få et tungt hug i ét af de allersidste kast. Jeg kastede tværstrøms af åen, og da agnen var helt henne ved egen brink, så jeg en aggressiv gedde som kom nedstrøms fra og inhalerede gummidyret. Efter nogle lange udløb, kunne jeg nette fisken. Vi havde desværre ikke en vægt med, men den var 110cm lang og i fin stand, slutter han.

Husk at der er masser af spændende samt dybdegående artikler om geddefiskeri på fiskogfri.dk´s artikelarkiv her.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This