– Forleden skulle jeg da lige på en put tur igen, så jeg spurgte Jimmy Hemmingsen om han ikke ville med ud, og det ville han selvfølgelig gerne, fortæller Rasmus Quvang. – Valget af fiskesø faldt på Resenbro Put And Take.

– Vi startede begge ud med gummi, og havde hurtigt et par kontakter. Men – jeg sov som altid lidt i timen, og det gjorde, at jeg smed et par fisk. Så gik jeg over til blink, hvor jeg prøvede en Flathead Spoon, som jeg også smed tre på. Jeg havde masser af følgere og hug, men efter Jimmy fandt metoden som bare virkede – nemlig blink fisket helt oppe i overfladen – lurede jeg ham af. Kort efter prøvede jeg denne strategi, og det gav en fisk i løbet af de sidste 15 minutter. Men – jeg måtte alligevel se mig slået af Jimmy, som virkelig viste, hvor dygtig han var. Mange tak for turen Jimmy: Det var en fornøjelse, slutter han og tilføjder, at han gerne vil tilmelde den Kinetic Fiskecup 2022.

Du kan læse meget mere om Kinetic Fiskecup 2022, hvor de mange fede præmier er sponsoreret af Kinetic Fishing – her.

– Har du selv været et smut ude at fiske, så tøv ikke med at sende og et par linjer og et godt foto til redaktionen på jb@fiskogfri.dk

 

Hvidovre Sport

 

Kinetic Fiskecup 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This