Flemming Langerskov Miller har netop været en tur på den østsjællandske kyst for at fiske efter kystørred. – Jeg startede med det tunge skyts i blinkæsken for at nå langt ud i kastet, og så skulle der ellers bare fiskes noget vand af, fortæller han. – Jeg fiskede på den åbne kyst i et område med masser af blæretangsbælter. Og alle agn i boksen blev prøvet. Først samtlige farver i de større, dernæst ned i størrelse og alle farverne igennem – og til sidst de mindste blink, men desværre uden resultat…

Efter et stykke tid tænkte jeg, at der måtte noget helt andet til, så jeg susede hurtigt hjem efter min bombardastang for at give den et skud på en ny måde. Og så var dagens gåde løst.

Da først bombardan var aktion med fluen bagefter på det lange forfang, var der pludselig ikke flere følgere, men i stedet reelle og rene hug. Hvor svært kan det egentlige lige være, når altså først man har regnet den rigtigt ud. I alt blev det til fire fisk over målet hvoraf to af dem var i midt og slut halvtredserne.

Når jeg fisker bombarda, bruger jeg mit Ron Thomson Ready2go set-up, som er meget nemt og hurtigt at gøre klar. Her er alle sticks, perler og svirvler nemlig monteret på forhånd, så det bare er at binde det på og komme i gang med fiskeriet. Alt hvad du skal gøre er at binde hovedlinen i den ene ende – og forfanget med fluen i den anden ende. Nemmere bliver det ikke, slutter Flemming.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This