Når folk tager i Køge Havn for at fiske, er det normalt aborrer eller havørred der fanges. Men – en af de fedeste ting ved at fiske, det er at man aldrig rigtig ved, hvad der hugger:

– Min datter Lilje og jeg var på en hyggelig fluefisketur efter aborrer nede i Køge Havn, fortæller Danny Ploug. – Vi fik en del mindre aborrer, men pludselig hoppede noget andet på krogen – nemlig en sandart. Det er min datters og min første sandart – og ses sjældent på de kanter, så det var en super fed oplevelse. Min datter kyssede den farvel, og vi vinkede til den da den forsvandt ned i dybet igen, slutter han. 

Det er veldokumenteret, at sandart også kan leve i brakvand. – Denne sandart er, så vidt jeg husker, den tredje eller fjerde, der er taget i havnen i år, siger Henrik Carl fra Fiskeatlasset. Der kendes også tidligere fangster fra selve Køge Bugt.

Fisken er tilmeldt Kinetic Fiskecup 2023, som du kan læse mere om her.

 

Jans Lystfiskershop

 

Kinetic Fiskecup 2023.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This