– Dagen startede kl 6.30 med en lille times køretur, hvorefter jeg riggede den lille gummibåd til, så vi var på vandet omkring kl 8:30, fortæller Michael Poulsen. – Det første, der sprang i øjnene, var at søen var cirka 30 cm over normal vandstand og vandtemperaturen var 6,3 grader. 

– Fire stænger blev sat med henholdsvis Line Thru Trout 30 cm på to stænger samt en R.I.P T-bone og en Westin Platypus på de to andre. Efter to timers dørgen på 3-4 meter vand blev vi enige om at søge ind på det helt lave. Platypus blev skiftet til endnu en T-bone Boa, og så gik det pludselig stærkt. På 1,5 meter vand var der pludselig dobbelt hug med en på syv og en på otte kilo. 

– Da blodtrykket havde lagt sig lidt igen, og den værste adrenalin var væk, tog vi endnu en tur over det samme spot. Min kammerat råbte pludselig “der er hug, der er hug”, og da jeg lidt forvirret fik fat i stangen bag mig, var jeg sikker på, at jeg havde fat i bunden, da linen rullede af hjulet, selv om min bremse næsten var spændt til bristepunktet. Men efter cirka fem sekunder kom der et par velkendte slag i stangen, og jeg var ikke i tvivl om, at det var en stor fisk! 20 sekunder senere gav det et ordentligt plask, da min PR på 115 cm og 12,9 kg næsten sprang helt fri af vandet.

– Jeg var så meget rundt på gulvet, da vi skulle veje fisken, at jeg ikke kunne trække 1,4 fra 14,3 og fik sagt “så kom fisken på over de 10 kg med en 11,9’er”, hvorefter min kammerat tager regnemaskinen på telefonen og ryster på hovedet og siger “nej 12,9”. Det var helt igennem en fantastisk dag med seks fisk i alt, hvoraf de fire var over syv kilo, slutter han. 

 

Hvidovre Sport

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This