Der har været en del ude på kysten for at forbrænde juleanden første juledag – og der er blevet landet flere massive blankfisk i kølvandet på julen. En af dem, der fik kontant afregning i sølv var Flemming Langerskov Miller:

– Det var 1. juledag, og jeg var ankommet på pladsen i høj solskin som den eneste, fortæller Flemming Langerskov Miller. – Jeg gik på land og fiskede badekarret af med en 12 grams hvid Seeker. 200 meter nede af kysten huggede en god fisk forkert 10 meter fra land. Fisken kom igen lige inden land og vendte.

– Jeg lagde et kast ud i retningen, hvor den forsvandt, men uden held. Herefter lavede jeg fem kast i vifteform uden resultat. Så skiftede jeg til en stang, der var klar med en 15 grams Sandeel i motoroil til ære for det flotte solskinsvejr. Det andet kast var på langs af badekarret, og 10 meter foran wobleren vendte den forsvundne fisk, der åbenbart stadig var på jagt. Nu kunne man tælle ned fra tre og krydse fingre. Og nøjagtig, hvor fisken vendte, huggede den. Fisken stod stille, inden den begyndte at cirkle rundt. Den lavede ingen spring og ingen vilde udløb, før den kom ind og fik tang under bugen. Her lavede den så to lange, solide udløb, og så var man ikke i tvivl om, at det var en god fisk. Jeg tog og gav lidt, inden den vendte om på siden og erkendte, at den havde tabt de små 10 minutters kamp. Havørreden var 68 cm lang, og blev ikke vejet. Ørreden havde ingenting i maven, slutter han.

Redaktionen holder juleferie, så fiskogfri.dk vil derfor kun blive sporadisk opdateret indil efter nytår. Glædelig bagjul.

 

Kizuma line

 

Flemmings flotte havørred huggede på en Sandeel i farven motoroil fisket md de nye SGY-kroge med indbygget hugpunkt.

Flemmings flotte havørred huggede på en Sandeel i farven motoroil fisket md de nye SGY-kroge med indbygget hugpunkt.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This