– Jeg har her i dag på mors dag lige fået en ny PR på 14,4 kg – nemlig en smuk spejlkarpe, fortæller Louise Pedersen fra Team CFC. – Jeg mistede mit hjerte til en karpefisker for toethalvt  år siden, og sidste år mistede jeg mit hjerte til karperne, da Lammefjordskanalerne gav mig min første fuldskællede spejlkarpe i armene. Det kostede både tårer af stolthed og senere en del penge, da jeg pludselig måtte geare up til en ny passion, som jeg kunne dele og nyde med manden jeg elsker. 

– Flere smukke og store skælkarper har været på land allerede, og jeg priser mig lykkelig for det, men de majestætiske spejlkarper har altid været noget særligt for mig. Men indtil nu har de undsluppet mig. Men – i dag skulle jeg lande en ny PR. Og så på mors dag. Efter længere tids fodring i en meget svær sø tog min kæreste og jeg ned for at prøve lykken weekenden over. Flere fisk var oppe og springe første dag, så vi fik hurtigt stængerne i vandet. Jeg indrømme, at for mig krævede det nok lidt flere kast, før de var på plads. Natten over var der lidt bipperi, men intet der bed på.

– Morgenen kom, og hunden skulle luftes. Det skulle jeg også. Og bedst, som jeg kom retur til min bedchair, skete det. Pludselig fik jeg et mega run, og panikken med at komme i vaders slog ned. Følelsen af en meget tung og genstridig dame ramte mine arme, som hurtigt syrede til. Ind kom hun dog, og ja; jeg fik sgu lidt fugtige øjne, da jeg så hende i nettet. Det var en smuk stor spejlkarpe på 14,4 kg med masser af mave og personlighed. Hvor heldig kan man være at få sin længe ønskede spejlkarpe og en ny PR – og så på mors dag! Livet er dejligt, og vi skal nyde hvert øjeblik.

 

Boatshow 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This