– Jeg tog afsted sent om aftenen for at få morgen fiskeriet med den efterfølgende dag samt valgte at blive der et døgn mere, fortæller Mikkel Riis Christensen, der var taget afsted på tur sammen med kammeraten Allan Vinkelgaard. De to har sammen forsøgt at skabe et godt karpevand – og fiskeri ved Kaldred Put and Take.

– Som sagt, så gjort. Vi fiskede igennem, og det endte med, at vi fik to flotte skælkarper, fortsætter han. – Jeg fik en på 10,05 kilo og Allan fik en fire kilos. Den sidste fisk var yngel fra 2018, så den må siges at være vokset rimelig godt. Den store var vokset cirka 500 gram siden sidste sommer, hvor jeg fangede den på 9,5 kilo. Begge fisk blev taget på snowman over majs og boilies.

– Vi kunne gå rundt om søen og spotte de store fisk stå i sivene, hvor de nød det varme vand og solen. Det er tydeligt, at det varme vejr har haft en stor indflydelse på fiskene, og vandtemperaturen er også gået op. Den er nu oppe på 10-11 grader, slutter han.

Har du også været ude med karpestængerne her i påsken, så lad os få din fangsrapport her til fiskogfri.dk. Send den sammen med et foto til jb@fiskogfri.dk

 

Forshaga Akademin

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This