– Jeg er netop kommet hjem fra en fisketur til Munkbro Fiskesø, fortæller Klaus Hansen. – Efter et stykke tid ved vandet blev en skygge spottet en 10-15 meter ude, og den gik halvdybt, så man kunne let fornemme en stor silhuet dernede. – Jeg fik lagt fluen, som var en hjemmelavet græshoppe, ud to meter foran den, og med små hurtige tag blev fluen trukket forbi fisken. Den ændrede sin bane, og jagtede derefter fluen med en stor kølvandsbølge på overfladen. Regnbuen huggede, og efter en hurtig opstramning var der fast fisk, og kampen kunne begynde. Den tog flere, gode udløb, og jeg måtte kalde Flemming hen, så han kunne assistere med nettet. – Tredje gang den var tæt på land, fik vi nettet den flotte fisk. Endnu engang har jeg haft en fantastisk oplevelse ved Munkbro Fiskesø. Denne flotte regnbueørred er for mit vedkommende den fjerde fisk over 9 kilo på 14 dage.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This