– Jeg har haft en fantastisk weekend, og på billedet ovenfor er det tydeligt at se hvorfor jeg er så glad, fortæller Yana Berntsen. – Målet var at fiske efter karper, og jeg havde fodret et spot op med majs. Der skete dog ikke det store, og da dagen var ved at nå enden – med blot to mindre karper som resultatet, var jeg ved at overveje at pakke sammen, da min alarm pludselig skreg. Jeg skyndte mig hen til min fiskestang og gav modhug. Med det samme kunne jeg mærke, at fisken var både større og stærkere end de forrige fisk. Adrenalinet kørte i min krop, og det var ubeskriveligt. Mine knæ smeltede af spænding, og hænderne rystede som aldrig før, men til sidst lykkedes det mig at få denne skønhed i nettet, og slå min personlige rekord med denne fine spejlkarpe 5,7 kg. Jeg vil gerne tilmelde din fisk til Kinetic Fiskecup 2021, slutter hun.

Husk at der er masser af fede præmier i fem forskellige kategorier til Kinetic Fiskecup 2021. Så hvad enten du fisker kyst, å, sø, put and take eller havfiskeri, så har du en chance for at være med. Alle fisk kan deltage – uanset hvad de er fanget på. Det er ikke nødvendigvis de største fisk, der tæller, men den historie og det foto, der bedst viderebringer den fantastiske glæde, der er ved at tage ud i det blå med fiskestangen på nakken.

Du kan læse meget mere om konkurrencen og alle præmierne her.

 

Nordic Outdoorshow 2022

 

 

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This