– Min gode fiske makker Jakob og jeg, havde aftalt vi skulle have en tur sammen, fortæller Lasse Pedersen. – Jakob kunne dog først efter spisetid, da konen havde lagt ham i lænker, for at samle IKEA møbler og grille aftensmad. Jeg havde været så smart at sende kæresten og ungerne op for at besøge hendes familie. Så jeg kunne lige få tid til at tage ud nogle timer før for lige at læse terrænet af. Der gik ikke længe før jeg havde de første kontakter og følgere. Godhjertet som jeg er, besluttede jeg hurtigt for at holde en pause så fiskene kunne få ro, så Jakob også havde en chance for at fange noget når han ankom – “haha”.

– Jakob ringer så til mig at høre om der sker noget. Jeg fortæller ham om de allerede mærkede fisk og følgere, hvor han siger “der er sgu da ikke andet end hornfisk”. Jeg får dog hurtigt lukket munden på ham og overtalt ham til at komme afsted i en fart.

– Efter noget tid ankommer Jakob. Jeg har selvfølgelig stået for kage, mens Jakob har taget to lune frankfurtere med til mig. Idet jeg tager den første bid af den anbragte frankfurter, ser vi en fin fisk ringe ude til højre. Jakob får tjansen af at forsøge sig med fisken. Mens jeg står og gumler frankfurter, når Jakob at lægge sit last nummer to ud. Og mere skulle der ikke til, før det sagde bang! Det skulle så vise sig at være en rigtig smuk 61 centimeters havørred i top kondition! Blank, Høj og fed! 

– Vi tager fisken med hen til vores “camp” for lige at se den ordentligt. Smuk fisk! Mens jeg starter på frankfurter nummer to, ser jeg endnu en fisk ringe. Jeg siger til Jakob, at den kan han også få lov til at tage. Denne gang går der nok fem minutter, før Jakob igen står med fisk på. Det er en blank 50 centimeter fisk, som får lov at svømme videre. Imens Jakob har fisken på siger jeg “nu må det satme holde, nu er det chefens tur”. Jeg vader ud. Tager et kast, mens jeg går ned mod Jakob for lige at se fisken, og så har jeg sørme os fisk på. Det viser sig så at være endnu en rigtig flot fisk på 59 centimeter. Så er turen reddet. Alt i alt en super hyggelig tur med en masse mandehørm! Det må vi snart gøre igen! 

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This