Hvidovre Sports og Lystfiskerforening er en super aktiv klub, der har masser af dygtige kystfiskere, som sammen tager en hel del klubture til kysten – senest forleden:

– Vi var på klubtur, og som aftalt skulle vi mødes tidligt, fortæller Niels Jørgen Dahl. – Jeg ankom til pladsen omtrent klokken syv. Først fiskede jeg nogle pynter af, men uden kontakt til fisk. Herefter samledes hele gruppen fra HSLF, og der blev talt om fiskeriet, hvor ingen rigtig havde haft kontakt. Jeg besluttede derfor at gå lidt længere nordpå, og begyndte fiskeriet igen. Og så var den der helt ude i kastet på min hjemmebundne rejeflue. Der blev trukket line af, og jeg fik sågar min bagline at se, så det var virkelig spændende. Efter cirka 10 minutters fight kunne jeg lande den smukke havørred, du ser ovenfor i mit net, slutter han.

Har du også selv været på kysten, vil vi meget gene høre om din fangst. Send 10-15 linjer og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This