– Solen skinnede, og det var rigtig forårs vejr, så da Carsten skrev, at han var på vej til Stenvad Put and Take, var jeg ikke længe om at spørge kæresten om hende og den lille ikke ville med til søen og hygge i det gode vejr! Sådan lyder det fra Mathias Johansen. – – Fiskeriet var simpelthen forrygende – og inden det tunge hug kom, havde jeg allerede fanget fire mindre men stål blanke regnbuer.

– Jeg lagde et kast langs kanten og bang! Min hvide Flexibait Fatworm blev inhaleret af en regnbue på 6.51kg, som i følge søens ejere havde gået der siden starten af november. Fisken gav en fantastisk fight på min nye gummi stang fra Skull Gear, Bonebreaker Flex 6″, slutter han.

Husk at tjekke de mange fede put and take artikler i vores artikelarkiv her.

 

Hvidovre Sport

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This