– I tålmodighedens tegn, hvor kast efter kast blev sendt ud i det blanke vand uden så meget som et nysgerrigt nip, begyndte håbet at dale, fortæller Filippo Bernardis. – Men det er jo det, fiskeriet handler om – håbet og den konstante tro på, at næste kast kan være det magiske. Så der stod vi, næsten klar til at pakke sammen, da en energisk rystelse sendte et chok gennem linen – og dér var den! En storslået vinter overspringer med sølvskinnende skæl.

– Da den imponerende blankfisk endelig overgav sig efter en energisk kamp, var det min kammerat Stefano, der var klar med sit net. Han guidede nettet under fisken samt sikrede vores fælles triumf og et mindeværdigt øjeblik ved Stevns’ kyster.

– Efter et par hurtige billeder, for at forevige øjeblikket (og fisken!), satte jeg den fri igen. På turen brugte jeg den nye line fra SeaRun Fly Fish. Det er som om, at fluen lander lige der, hvor den skal, hver eneste gang. Fisken tog en meget simpel Polar Magnus, som jeg selv havde bundet, slutter han.

Har du selv fanget en flot fisk, så send meget gerne din beretning og et godt foto til redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller 30 70 02 36. 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This