Unge Simon med en gedde på en meter.

Unge Simon med en gedde på en meter.

Unge Simon Lemming fra Silkeborg har med far på fisketur, og det blev en tur han sent vil glemme. Her følger den aspirerende lystfiskers fangstrapport.

– Søndag morgen vågnede jeg ved at min far var ved at pakke til fisketur, fortæller Simon. – Jeg ville gerne med, selvom det blæste og var rigtig koldt. Så far, en af fars kammerater og jeg sejlede på geddefiskeri. Vi startede med at fiske med wobler. Jeg fik min egen stang, og valgte selv wobler.


Pludselig rykkede det hårdt i min stang, og jeg forsøgte at trække ind, men kunne ikke. Fisken trak sig bare længere ned, og far løsnede bremsen lidt. Stille og roligt fik jeg trukket fisken ind. Første gang den kom op til båden, blev jeg lidt forskrækket. Den plaskede lige foran mig, og dykkede ned igen. Da jeg fik gedden ind, var både den og jeg træt. Far hjalp med at veje og måle den. Det er min nye rekord, slutter Simon stolt og tilføjer at gedden vejede 7,6 kilo og målte en meter.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This