– Efter dagens første plusser var landet, melder dejavú tankerne sin ankomst. Statistisk i år har jeg fået mere end én stor fisk, på alle de dage mit første huk har været et monster. Sådan lyder den seneste melding fra Daniel Stormly fra Team Sportex. – Med de blandede følelser af, at dagen allerede er reddet men stadig svøbt i håbet om én mere, fortsætter jeg fiskeriet. Timerne går med småfisk, og mit proteinbehov begynder at overbevise mig om, at det er dét. Men jeg misser et hug, og er i tvivl om størrelsen på fisken, så det giver mig motivationen til at give den lidt mere, da der var god vægt bag.

– Da fisken endelig beslutter sig for et fuldblodshug på den lille stakkels SG paddletail direkte fra siden, som resulterer i en krøllet stang i min hånd, ved jeg godt, hvad klokken har slået. Bekræftelsen kommer, da fisken to gange langsomt løfter hovedet op over vandet med munden vidt åbent og nærmest i slowmotion delfindanser på halen, imens hovedet rystes forgæves, da stangspidsen bliver druknet i god tid hver gang. Til sidst må hun erkende sig slået, og overgiver sig med sine 119 cm til et hurtigt foto, inden sin genudsætning i landets største ferskvandsmasse. Knæk & bræk derude og stay tuned, for næste gang bliver det alvorligt, slutter han.

Husk, at du kan finde mange flere artikler om geddefiskeri i Fisk & Fris artikelarkiv her.

 

Hvidovres Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This