– Jeg havde brugt dagen på universitetet, dybt begravet i laboratoriearbejde, da noget endelig klikkede efter en måneds intens forsøg, fortæller Alberto Trantea. – Med det mentale overskud, det gav, besluttede jeg impulsivt at tage en kort tur til kysten, og det blev en skæbnesvanger beslutning.

– Den solrige eftermiddag bød på lovende vind og bølger. Mit fiskegrej blev hurtigt gjort klar, og med Høtyven bundet for enden af snøren og en spirende optimisme, trådte jeg ned i vandkanten. Rygter om fine fisk langs kysten havde pustet til mine forventninger.

– Et par kast ind i fisketuren krogede jeg en fin 45 cm fisk, som blev hurtigt genudsat. Men så fulgte et pludseligt uventet hug. Kampen, der fulgte, var intenst synlig i bølgetoppene, og det var klart, jeg stod over for en mulig ny personlig rekord. Efter en uforglemmelig kamp, den største jeg har haft med fluestangen, lykkedes det mig at nette den imponerende blanke fisk, der var så rund og tyk som en fodbold. Da jeg holdt den 74 cm lange havørred – skønnet til over 5 kg, føltes det som ren eufori. Efter et par fotos og en kort fejring, gled den smukt tilbage til dybet.

– Dette øjeblik ved kysten, så kort tid efter succesen i laboratoriet samt min gamle nye PR fra slutningen af februar, mindede mig om, at de bedste ting i livet ofte kommer uanmeldt. En perfekt dag afsluttet med en ny personlig rekord– denne gang ikke en ny længde, men med en bemærkelsesværdig vægtforbedring. Det bliver ikke bedre, slutter Alberto, som du kan følge på Instagram her.

 

 

Grejxperten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This