– Jeg har længe haft lyst til en karpeovernatning her i februar, og så mit snit til at komme ud her i denne weekend fortæller Lasse Christiansen. – Vejret var super lækkert, men fordi det var så klart og flot, blev det også lidt koldt om natten. Ja faktisk var det så koldt, at der var grødis på overfladen søndag morgen. Det lykkes mig dog at få en enkel fin spejlekarpe natten til søndag.

– Da jeg så, at det også ville blive godt vejr mandag, fik jeg lyst til at prøve der også, og se om der var en mulighed til at får en enkelt mere i februar. Her lykkes det mig faktisk at få to karper på et par timers fiskeri – med den første allerede efter 20 minutter og den anden 30 minutter efter jeg fik den første. Så alt i alt godt et fiskeri på et par timer.

Har du også været ude for at lufte medestængerne, hører vi meget gerne fra dig. Du kan skrive til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

 

Her kan du se det grej Lasse bruger til sit karpefiskeri

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This