– Jeg har lige været på en af mine dappeture efter karper i det jyske, fortæller Flemming Rottenberg. – Vejret viste sig fra sin varmeste side, så det var perfekte forhold til at jagte de svævende skygger og placere et stykke brødskorpe på overfladen. Da jeg havde gået lidt rundt om søen, så jeg lidt plumret vand og bobler. Jeg monterede en 10 mm Mainline Banoffee boilie på min Korda Krank krog – size 6, da den boblende fisk jo søgte føde på bunden. Jeg sænkede min agn ned, og et par sekunder senere fik jeg en fight uden lige.

– Fisken satte sig flere gange fast i vandranunklerne, men jeg kunne heldigvis få nettet sikkert ind under den. Hvad jeg i forhold til fighten troede var en karpe, viste sig at være en kingsize karusse. Denne karusse er helt klart den største, jeg selv nogensinde har set. Vejret var meget varmt, så jeg valgte lynhurtigt at få taget et billede for at sikre karussens liv og ikke stresse den mere end højest nødvendigt. Vi tog derfor kun et hurtigt foto, og så var del ellers ud med karussen igen – samt tak til Rene Denver, der kom løbende.

– Vi er efterhånden mange fiskere, og jeg synes, det er meget vigtigt at passe på fiskene. Jeg havde ansvaret for fisken, og det ansvar levede jeg op til ved hurtigst at sætte den ud i søen igen. Derfor fik jeg desværre ikke vejet den kæmpe store karusse. 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This