– Jeg var taget et smut til Lystfiskergaarden for at få en kop kaffe med folkene derude, fortæller Christian Pabst til Fisk & Fri. – Under en kort tur rundt om søen falder mine øjne på en fisk, der viser ryggen, og en flot silhuet af en spejler bryder overfladen. Med tanke på fisken forsætter vi rundt og ender ude foran butikken igen, hvor en kop kaffe skulle nydes.

– Allerede efter den første mundfuld spottede jeg igen i samme område en fisk bryde overfladen, og det var ikke en stør, fortsætter han. – Min første tænke var, at det var fantastisk så aktive de var. Med blikket rettet ud over vandet og noget mumlen, forsøger jeg at besvare de spørgsmål, der blev stillet, men inderst inde krøllede karpefeberen sig om hjertet. Da koppen var ved at være tom, gik endnu en fisk fri i selv samme område, og så var der ingen tvivl: Nu måtte jeg afsted.

– To stænger blev fundet frem, og afsted det gik. Sweet Ariena fra CFC kan fiskene bare ikke lade være, og disse boilies har gjort det fantastik godt i køligt vand her i vinterhalvåret. Bostet godt i samme spray uden nogen form for forfoder, blev den sendt ud i det samme område på ren bund, hvor der var en dybde på 2.5 meter. Det andet takel kastede jeg ud på lidt dybere vand.

– 12 minutter skulle der gå, før bidemelderen kørte, og jeg gjorde et kontant modhug. Klingen fleksede totalt sammen, og karpen bød på en solid fight for til sidst at lande i nettet. Det var en skønhed af en spejler, som tvang vægten op på sprøde 15 kilo. En dejlig dag, hvor både fiskene og vejret viste sig fra sin bedste side, slutter han.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This