– Lørdag morgen så min kammerat Timon og jeg et par mindre isfrie søer, så vi lagde en spontan slagplan, pakkede bilen og susede afsted i håbet om god karpe fra en af de isfri søer. Og det lykkedes. Sådan lyder der fra Martin Andersen.

– Jeg fik mine 2 ud af 3 stænger ud. På det ene spot skulle jeg lige skubbe lidt is væk fra spottet, hvorefter jeg lagde agnen op af et væltet træ Nummer 2 og 3 takel lagde jeg ved andre spots. Efter fælderne var sat, gik der blot 20 minutter, inden stangen skrallede. Fisken gik selvfølgelig i grenene, men med hjælp fra min ven, som hoppede i sine waders, lykkedes det efter lidt kamp at trække den smukke fisk, som du ser ovenfor, over netrammen. Den vejede cirka 7-8 kg, hvilket jeg synes var fint under så svære forhold. Karpen blev fanget på 2 tigernuts med 5 boilies spredt i et område på 6×6 meter. Det var en lækker fisk, som var højt værdsat i sneen og i det kolde vejr.

 

Friluftsland
A

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This