Med de faldende temperaturer er der rigtig godt gang i put and take fiskeriet rundt omkring i landet. En af dem, der har været ude for at nyde efteråret med fiskestangen i hånden, er Ulrik Møller og hans søn:

– Turen gik til Aalsbogaard Put and Take sammen med min søn, fortæller han. – Jeg startede ud med bombarda og gummidyr, som jo kan være en uhyre effektiv metode. Mit bombardatakel blev fisket uden belastning, og allerede i andet kast, havde jeg flere hug, men de var meget forsigtige. Efter flere kast med hug og mistede fisk fik jeg sat et mindre Omura gummidyr på, og så var der ellers fast fisk. Det blev til flere fine fisk på land med den største på 2,850 kg, slutter han.

Har du selv været et smut i putten med familien, så tøv ikke med at sende os 10-15 linjer og et godt foto af jeres fangst. Du kan kontakte redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This