– Lektierne blev lavet med fart på og aftensmaden blev spist tidligt, så jeg kunne nå det sidste timer inden mørket faldt på, skriver Sven Riber Hougaard. – Jeg havde få dage inden snakket med min makker om, at der var et sted jeg havde i tankerne, hvis det vejret tillod det. Så da jeg fik fri og kiggede på vejret, valgte jeg at tage en tur til den Sydfynske kyst, hvor jeg endte med to fisk over halv meteren, som blev flashet foran kameraet hurtigt og sendt tilbage i baljen. Her er den største af de to, slutter han.

Har du selv været ude på kysten efter de sølvblanke, så hører vi meget gerne fra dig. Send din historie og et foto – gerne vandret – til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Nordic Outdoorshow 2022

 

En flot sydfynsk havørred til Sven Riber Hougaard

En flot sydfynsk havørred til Sven Riber Hougaard

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This