– Forleden tog vi ned til en sø, hvor vi aldrig har været før, men har fået lov at fiske i, fortæller Mark Jensen. – Vi lagde taklerne ud klokken 18, og allerede klokken 21 lød det første run, hvor jeg fik en fin sekskilos skælkarpe. Oliver fik derefter en fin lille spejlkarpe lige ved solopgang, og derefter var der dømt bonanza. Jeg tror vi nåede seks fisk mere inden dagen var omme.

– Den næste nat fik vi intet, og morgenen efter kom vores kammerat forbi for at fange sin første karpe. Og det fik han, idet han startede ud med en lille skælkarpe, derefter endnu en fin lille spejlkarpe og ja – også det tredje run lød på Matis’s stænger, hvorefter en femkilos skælkarpe kom i nettet.

– Mig og Oliver tog også et par mindre skælkarper, og ja – vi troede sådan set ikke på, at der gik større fisk i den sø… De andre tog hjem, og jeg blev en nat mere alene. Der skete ikke noget hele dagen eller natten, men den sidste morgen klokken 05:50 skreg min bidmelder. Jeg skyndte mig ud til stængerne og kunne med det samme mærke nogle meget tungere hovedryst, end vi havde været vant til. Efter 10 minutters mega fed fight kom der en smuk spejlkarpe op på 11kg rent. Fisken var ny PR.

– I alt landede vi 13 fisk de fire dage – og mistede også fire. Alt i alt en mega fed karpetur, selvom teltet knækkede under de mange vindstød. På trods regnen kunne vi bare ikke tage hjem – nu hvor fiskene var i hugget…

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This