Raymond Holm kender du sikkert fra hans mange fantastiske undervandsvideoer på facebook. Ofte fisker han udelukkende efter fede og usædvanlige filmklip med sit Waterwolf undervandskamera for enden af linen, men når det stikker ham, så fisker han faktisk også ”rigtigt” – blandt andet efter havørred.

Tidligt i morges var han ude og fiske Københavns Havn i Sluseområdet, hvor det kan være effektivt at fiske med det helt lette grej – og tilsvarende lette blink.

I dag fiskede han med en gennemløbsblinket Stickleblade i 10 grams versionen, og efter han havde fisket i et stykke tid, hamrede der en smæller fed 60 centimeters havørred på. Fisken, der var i topkondition, gav en fantastisk fight, men den kom heldigvis i nettet til sidst. Havørreden havde flere friskfangede hundestejler i både munden og maven. Hertil kom en sild på 10 centimeter, adskillige rejer samt skaller fra blåmuslinger. Jo det var i sandhed en ørred med sans for alt godt fra havet.

Har du selv været ude og give den gas med fiskestangen lige som alle de andre med Corona-ferie, så husk endelig at sende os en fangstrapport og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. Vi ses derude.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This