– Jeg har på det sidste jagtet de helt grove aborrer og fået mange rigtig flotte fisk, fortæller Mads Davidsen. – Her den anden dag havde en kammerat og jeg aftalt, at vi skulle ud og prøve igen. Jeg fik rigget min Savage GAear Parabellum 8,3 fod 3-14gram til med en SG Craft Shad for enden, og vi bevægede os ned til søen.

– De første par timer fik vi kun nogle helt små aborrer og et par mindre gedder. Da vi kom til et spot, hvor jeg på den forrige tur havde mistet en meget stor aborre, lagde jeg et kast på præcis det samme sted – og allerede, da min Craft Shad sank mod bunden, mærkede jeg et hug, og et hurtigt modhug gjorde, at jeg med det samme havde kroget et monster af en aborre, som gik dybt.

– Min kammerat Ronni kom til undsætning med nettet, hvorefter vi fik landet kæmpeaborren. Da den lå i nettet, kiggede vi på hinanden og blev meget hurtigt enige om, at den var en del større, end de to store aborrer, som vi fangede på den forrige tur, der var 47 og 48 cm. Vi fik målt aborren til 52 cm – min tredje aborre på 52 cm. Egentlig ville jeg gerne have haft en vægt på den, men eftersom min vægt lå derhjemme, må vægten blive i det uvisse. Efter et par hurtige billeder kom kæmpen retur til sit rette element, og turen var nu godkendt. Resten af turen blev det kun til lidt flere småaborrer og gedder, men det gjorde bestemt ikke noget, når jeg lige havde fanget en drømmeaborre, som jeg længe kan leve højt på.

 

Boatshow 2023

 

Mads Davidsen med den store aborre.

Mads Davidsen med den store aborre.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This