Forleden havde taget fri et par dage for at komme på, søen inden stormen skulle tage fat, fortæller Kim Aagaard. – Det var et flot, stille vejr, hvor mange gedder var forbi båden. På turen havde jeg det også meget sjovt med at fange aborrer på drop shot. Der var dog ikke rigtig gang i de større aborrer, men jeg havde fanget mange mindre fisk op til cirka 30 cm, hvilket desværre har været en tendens den sidste tid. Jeg skulle derfor lede noget efter de store. De må jo stadig være der et sted, så jeg sejlede rundt på forskellige hot spots for at finde noget med mere størrelse på.

– Endelig så jeg en mindre stime fisk på mit Garmin LiveScope, som så ud til at være lidt større fisk. Hugget kom promte, og jeg kunne hurtig mærke, at det var en bedre fisk. Til min overraskelse var det dog en rudskalle, der havde taget min gummiorm fisket på dropshot cirka 30 cm over bunden. Det var en fantastisk flot fisk med perfekte finner og farver. Den var 40 cm og er nu min nye PR rudskalle!

I øvrigt havde jeg 7 gedder I båden samme dag med de 3 største på 103, 105 og 106 cm. Men det er en anden historie, slutter han.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This