– Det var onsdag morgen, og jeg havde en tid ved kiropraktoren kl 8.15, fortæller Søren Dam. – Da jeg var færdig der, skulle jeg faktisk på arbejde, men som selvstændig har man jo heldigvis lidt frihed. Så jeg besluttede mig for, at tage ud og fiske i Stenvad Put and Take, nu hvor vejret var så fint, og der ingen vind var. Søen plejer at være garant for mange fisk, og især store fisk. Det viste sig at være en god ide at tage derud.

– Jeg startede med at fiske med lidt forskellige gennemløbere. Fiskene viste slet ingen tegn på interesse for dem, så jeg måtte finde på noget andet… Jeg valgte at prøve Snake Baits med duften af hvidløg, som viste sig at være et rigtig godt valg. Det tog ikke mange kast før, at jeg kunne mærke et meget tungt hug for enden af linen. Jeg vidste med det samme, at det var en stor fisk, jeg havde kroget. Den tog nogle gode tunge udløb, hvorefter den bare gik dybt, indtil jeg fik den landet i nettet. Da den røg på vægten, viste den 8.6 kilo, hvilket var en ny PR i regnbueørred.

Har du selv været i putten for at fiske, hører vi meget gerne om dine bedrifter: Skriv til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This