Forår og køligt vand er en god kombination, hvis man er til god action i putten. En af dem, der har været ude i weekenden er Jan Refstrup:

– Turen startede med to fine fisk i løbet af de første 20 minutter, fortæller han. -Derefter døde fiskeriet, så jeg gik lidt rundt og kiggede. Pludselig kom en rigtig fin fisk glidende forsigtigt forbi. En flue blev lagt ud – dog uden reaktion. Et hurtigt skift til en mindre flue gav dog en reaktion, men jeg mistede den i modhugget.

– Så flyttede jeg plads, og igen kom den glidende, men igen missede den fluen. Jeg tog et hurtigt nyt kast, og denne gang åbnede den munden. Forsigtigt inhalerede den fluen, og kampen var i gang. Jeg kunne godt se, at det var en stor fisk, og adralinen pumpede. Den gav en fed kamp, men til sidst gled den i nettet. Den flotte regnbue var 8,7 kg – og det har næsten ikke været til at få armene ned siden.

Har du selv fået en stor fisk i weekenden, så send din beretning til redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Grejshoppen

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This