Når vandet er varmt som nu, kan man opleve et fantastisk spændende popperfiskeri, hvor gedderne hugger aggressivt på overfladen, så vandet står til alle sider.

– Jeg havde aftalt en aftentur med en gammel kammerat til en lille sø med en god bestand af gedder, fortæller Kristian Bau Petersen. – Forventningerne om at få et godt fiskeri med popperen var helt i top:

– Vi kommer ned til søen og får hurtigt flere kontakter på popperen, uden at de tager den helt rigtigt. Derfor beslutter vi at skifte til noget, der går lige under overfladen, og det giver fisk med det samme! Flere fine gedder er oppe og vende i løbet af aftenen, og vi beslutter, at det er ved at være det, men at vi lige skal prøve et par pladser mere. Vi stiller os på hver vores plads, og jeg skifter til en popper. Efter tre kast får jeg et seriøst hug, og jeg kan bare se, at den gedde, der tager popperen er STOR. Jeg kalder derfor på min kammerat, så han kan komme og hjælpe. Vi får den op, og den er vitterlig stor, så jeg helt vild og vil veje den, men finder selvfølgelig ud af, at jeg har glemt vægten derhjemme. Jeg tager derfor blot hurtigt et par billeder, og så er det ud igen med fisken, hvorefter vi kan tage godt tilfredse hjem, slutter han.

Husk, at du kan finde massevis af fede geddeartikler i artikelarkivet på fiskogfri.dk her.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This